#20 Amanda Seyfried - Η χρονιά της Mamma Mia δεν υπήρξε τόσο αποκαλυπτική όσο οι προηγούμενες, με τις δύο ταινίες που πρωταγωνίστησε, την σκοτεινή εκδοχή της Κοκκινοσκουφίτσας και το sci fi In Time, να την παρουσιάζουν πολύ πιο ντυμένη από το συνηθισμένο. Οι προσδοκίες του biopic της Lovelace, που πιθανότατα θα την ανεβάσουν πολλές θέσεις παραπάνω του χρόνου, είναι εκείνες που τοποθετούν την 26χρονη στην εικοσάδα.

#19 Zoe Saldana - Το φιδίσιο κορμί του Χόλιγουντ, όπως είχε γίνει αντιληπτό μέσα σις στενές φόρμες του Star Trek και του Avatar, φέτος πέρασε στα χέρια του παραγωγού Luc Besson, που της έδωσε τον πρώτο αμιγώς πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδικητική Colombiana. Η Λατίνα καλλονή από την Δομινικανή Δημοκρατία, στα 33 της χρόνια, κατέπληξε ως βίαιη, αδίστακτη και αεικίνητη εκτελέστρια, δίχως να διστάζει σε όχι λίγες σκηνές να προσφέρει σε κοινή θέα το καλογυμνασμένο της σώμα.

#18 Emily Browning - Με καριέρα μεγαλύτερη της δεκαετίας, περίμενε κι εκείνη την σειρά της για να αναδειχτεί μέσα από το σέξι ανσάμπλ καστ του Sucker Punch, που τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα πλέον θα θεωρείται ορόσημο. Η κοκκινομάλλα Λολίτα (23) δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πέρασε από τον κακό χαμό του Snyder, στο αρτιστίκ γυμνό της Julia Leigh στην Sleeping Beauty, ταινία που της έδωσε την ευκαιρία να επιδείξει τα κάλλη της και στο κόκκινο χαλί των Καννών, που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τους τμήμα.

#17 - Amy Adams - Επιτέλους καταξίωση για το σεξ απίλ της γεννημένης στο Βένετο πριν από 38 χρόνια νεράιδας με τα πυρόξανθα μαλλιά, που μέχρι τα χτες το κοινό αναγνώριζε απλά και μόνο ως πριγκίπισσα των χαλαρού επιπέδου παραγωγών της Disney. Η ευκαιρία που της έδωσε ο David O. Russell, να δείξει στο πλάι του Wahlberg στον The Fighter και την ατίθαση πλευρά του ερμηνευτικού της χαρακτήρα, εξέπληξε θετικά πολλούς, όχι όμως εμένα που είχα μαντέψει πως πίσω από την συνεσταλμένη φατσούλα, κρύβεται δυναμίτης.



#16 Vanessa Hudgens - Ακόμη μια από τις αποκαλύψεις του Sucker Punch, που κανονικά δικαιούταν οι πρωταγωνίστριες του πολύ περισσότερες θέσεις στην τριαντάδα. Anyway... Το κουκλάκι από το νεανικό σινε-σίριαλ του High School Musical, κάνει το μπαμ, ντύνεται εφαρμοστά κορμάκια και αφήνει τα μαλλάκια του λιτά και αφήνει ξερό κάθε αντίπαλο στο ζωγραφιστό εκκωφαντικό παραμύθι. Το κάτι παραπάνω, που άφησε να εννοηθεί, πως θα δούμε στο Beastly, δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ. Ελπιδοφόρα πάντως!

#15 Sofia Vergara - Μπορεί να διανοηθεί κανείς, έναν και μοναδικό λόγο για να παρακολουθήσει ένας ενήλικας τα...Στρουμφάκια? Κι όμως υπάρχει και ακούει στο όνομα Sofia Vergara, που μέσα στα εφαρμοστά ταγιέρ της, μείωσε κάπως την βαριεστημέρα των μπαμπάδων συνοδών των μικρών πιτσιρίκων στην αίθουσα. Ευχή όλων η TNT Λατίνα σταρ της σόου μπιζ από την γνωστή γενέτειρα καλλονώψν Μπαρανκίλα της Κολομβίας να συνεχίσει τις κινηματογραφικές της εμφανίσεις, ει δυνατόν με λιγότερες φορεσιές στο εξής...

#14 Brooklyn Decker - Αν σου έχει καταγραφεί στην μνήμη μια έξοδος γοργόνας από τα καταγάλανα νερά μέσα στο 2011, τότε σίγουρα αυτή ανήκει στην 25 ετών θεότητα από το Οχάιο, όπως καταγράφηκε στα Χαβανέζικα πλάνα του Just Go With It. Που για να σου θυμίσω τον καταπραϋντικό της ρόλο στην παραμυθένια υπόθεση, είναι μια ακόμη από την σωρεία κατακτήσεων του Adam Sandler, που συγκινείται από το ψέμα που ξεφουρνίζει για την κακή συζυγική ζωή που περνά. Βάζε μας ιδέες τώρα...

#13 Kat Dennings - Από τις πλέον φωτογενείς παρουσίες στην λίστα, η 25χρονη ενζενί από την Φιλαδέλφεια, αφού ξεχώρισε στο παρελθόν σε μικρές χαμηλού κόστους παραγωγές, αλλά και τηλεοπτικές μίνι σειρές, κίνησε την περιέργεια των μεγάλων στούντιο που την ενέταξαν στο καστ ενός σούπερ μπλοκμπάστερ. Ατυχώς στον Thor, κρυμμένη πίσω από το μακιγιάζ μείωσης των καλολογικών της στοιχείων δεν άφησε το γνώριμο στίγμα της στο ευρύ κοινό. Δεν θα αργήσει φαντάζομαι η στιγμή που και αυτό θα συμβεί όμως...



#12 Paula Patton - Το υψηλότερο new entry, αφού μέχρι και τον Δεκέμβρη δεν βρισκόταν καν κοντά στο να προστεθεί στο τσαρτ. Η εντυπωσιακή της παρουσία, παρότι δεν επιδεικνύει ιδιαίτερα στοιχεία του...εσωτερικού της κόσμου, στο Mission Impossible 4, όμως, ως πράκτορας Τζέιν στο πλευρό του Ίθαν Χαντ, της δίνει αυτή ακριβώς την υψηλή θέση. Τα πολύ πιο πιπεράτα πλάνα δε, από το Jumping The Broom, που ουδέποτε έφτασε στον τόπο μας, με κάνει να πιστεύω πως η 25 χρονη Καλιφορνέζα θα παραμείνει για καιρό στο τοπ!

#11 Elena Anaya - Και η ηχηρότερη επιστροφή. Με δύο βομβαρδιστικές στιγμές μπακ του μπακ σε δύο εβδομάδες, η Καστιγιάνα, αφού δεν φόρεσε ρούχο πάνω της για δυο ώρες στο λεσβο-ειδύλλιο του Room In Rome, επανέλαβε το αυτό και στο τελευταίο συνταρακτικό πόνημα του Almodovar. Μόνο μια τέτοια αγαλματένια παρουσία, εκπληκτικής συμμετρίας με σμιλεμένα χαρακτηριστικά θα μπορούσε να παίξει το τέλειο έργο τέχνης ενός πλαστικού χειρουργού, στο πολυεπίπεδης ανάλυσης La Piel Que Habito του μέγα Pedro!


to be continued - places 10-1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική