The Program Poster
Βιογραφία που αφηγείται την γεμάτη σκαμπανεβάσματα διαδρομή του περίφημου ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ είναι η ταινία The Program, που φέρνει κοντά τους Ben Foster στον ρόλο του κίβδηλου πρωταθλητή, Chris O'Dowd, Guillaume Canet και Jesse Plemons. Ο χαρισματικός Βρετανός σκηνοθέτης Stephen Frears (The Queen, Philomena) κρατά την διευθυντική μπαγκέτα στην παραγωγή της πάντα εκλεκτικής Working Title.

Τέσσερα πόστερς χαρακτήρων έδωσε στην δημοσιότητα το στούντιο, κάνοντας αναφορά στα βασικά πρόσωπα που εξιστορεί το φιλμ. με μονολεκτικές αναφορές από το εξώφυλλο του βιβλίου του ρεπόρτερ Ντέιβιντ Γουόλς, που πάνω στο βιβλίο του Seven Deadly Sins βασίστηκε το σενάριο του έργου που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου 2015.

Ο Θρύλος
Ένα από τα διασημότερα ονόματα στον κόσμο, ο Λανς Άρμστγρονγκ κατάφερε ένα απίστευτο σερί νικών στον πιο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, τον περιβόητο Γύρο της Γαλλίας, του οποίου πρωταθλητής θα στεφθεί για επτά φορές! Η προσωπική του οδυνηρή ομολογία γύρω από την χρήση αναβολικών ουσιών, που τον βοήθησαν στο επίτευγμα θα σοκάρει φίλαθλο κοινό και φανατικούς του οπαδούς. Αλλά για ποιον ακριβώς λόγο είπε ψέματα? Και πως κατάφερε να ξεφύγει των ελέγχων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα? Είναι ο Λανς, εκείνος o θριαμβευτής που επιβίωσε στην κόντρα του με τον καρκίνο, δημιουργώντας το ίδρυμα Livestrong ή ένας στυγνός αλήτης, ψεύτης και υποκριτής? Ένας ήρωας ή ένας αγύρτης?

Η Πηγή
Νικητής του Γύρου της Γαλλίας το 2006, ο Φλόυντ Λάντις υπήρξε πρώην συμπαίκτης του Αρμστρονγκ στην ίδια ομάδα, έχοντας για μεγάλο διάστημα διαρκή πρόσβαση κοντά του, όσο κανείς άλλος. Η σχέση τους, που έφτασε σε κορυφαία επίπεδα, δημιούργησε μια περίπλοκη κατάσταση, που εντέλει οδήγησε στην τελική αποκάλυψη της αλήθειας και στην κατάρρευση της σαθρής αυτοκρατορίας του ποδηλάτη.

Η Επιστήμη
Βασικός συντελεστής της επιτυχίας του Άρμστρονγκ ο Δρ Μικέλε Φεράρι, είναι εκείνος που έχει συνδέσει το όνομα του με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ντόπινγκ όλων των εποχών, καθώς η μελέτη του πάνω στα αναβολικά, επηρέασε σε τέτοιο βαθμό την απόδοση των ποδηλατών, σε βαθμό που να αλλάξει η ιστορία του αθλήματος για πάντα. Δημιουργός ενός εκ των κορυφαίων προγραμμάτων παράνομης, μα κυρίως μη ανιχνεύσιμης ενδυνάμωσης.

Η Αλήθεια
Όλα όσα κατάφερε μέσα από δεκατρία ολόκληρα χρόνια έρευνας στην αποκάλυψη του ψεύτικου πρωταθλητή κι μιας από τις μεγαλύτερες απάτες στα αθλητικά χρονικά, ο Ντέιβιντ Γουόλς, όπως αναφέρονται στο σύγγραμμα του Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα. Έχοντας απέναντι του έναν θρύλο που λατρεύεται από εκατομμύρια πιστών οπαδών, πως θα μπορέσει να τον γκρεμίσει από τον βουτηγμένο στο ψέμα θρόνο του?

The Program Ben Foster Poster The Program Jesse Plemons Poster
The Program Guillaume Canet Poster The Program Chris O'Dowd Poster

Στις δικές μας αίθουσες, η ταινία The Program, ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί.