Avengers: Age Of Ultron Poster
Το Fantastic Four είναι η νέα φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά της πρώτης και πιο παλιάς υπέρ-ηρωικής ομάδας της Marvel, με κάποιους από τους πιο υποσχόμενους χολιγουντιανούς σταρ στους κεντρικούς ρόλους.

Πρωταγωνιστές της τέσσερις νεαροί που μεταφέρονται σε ένα εναλλακτικό και επικίνδυνο σύμπαν, ένα περιβάλλον στο οποίο τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο. Οι ζωές τους αλλάζουν για πάντα και οι Fantastic Four πρέπει να μάθουν να τιθασεύουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους και να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τη Γη από έναν πρώην σύμμαχό τους, που είναι πλέον εχθρός. Ο ταλαντούχος και υποσχόμενος σκηνοθέτης Josh Trank, που συστήθηκε με το νεανικό Chronicle, κατευθύνει τους Miles Teller (Whiplash), Kate Mara (Deadfall), Michael B. Jordan (Fruitvale Station) και Jamie Bell (Snowpiercer) σε μια γεμάτη δράση υπέρ-ηρωική περιπέτεια, που προβλέπεται να σαρώσει τα ταμεία.

Η Marvel όπως συνηθίζει με όλες τις δημιουργίες της, κατόπιν του προωθητικού τρέιλερ, μόλις κυκλοφόρησε τέσσερα πόστερς με τους βασικούς χαρακτήρες που συνθέτουν την πανίσχυρη ομάδα, δηλαδή τον Ριντ Ρίτσαρντς / Κύριο Φανταστικό, την Σου Στορμ / Αόρατη Γυναίκα, τον Μπεν Γκριμ / Το Πράγμα και τον Τζόνι Στορμ / Πυρσό. Στο φιλμ συμμετέχουν ακόμη και οι Tobby Kebbell ως κακός Βίκτορ Ντομάσεβ και ο Tim Blake Nelson.

Avengers: Age Of Ultron Poster Avengers: Age Of Ultron Poster
Avengers: Age Of Ultron Poster Avengers: Age Of Ultron Poster

Στις δικές μας αίθουσες, οι Τέσσερις Φανταστικοί κυκλοφορούν στις 6 Αυγούστου 2015 από την Feelgood