47 Ronin PosterΓεννήθηκε μέσα από τους θρύλους και τις παραδόσεις της Αρχαίας Ιαπωνίας, η ιστορία που αφηγείται η επική τρισδιάστατη περιπέτεια 47 Ronin. Ο Keanu Reeves ηγείται του διεθνούς καστ ως ο περιπλανώμενος πολεμιστής που θα εισχωρήσει στην ομάδα των σαράντα επτά παράνομων Σαμουράι των οποίων αρχηγός είναι ο μαχητής Οίσι. Μαζί θα αναζητήσουν εκδίκηση στο πρόσωπο του πλεονέκτη μεγαλογαιοκτήμονα που εξόντωσε τον μάστερ των πολεμιστών και επιθυμεί να αφανίσει το είδος τους. Προκειμένου να επαναφέρουν την ηρεμία στο βασίλειο τους και την ειρήνη στον τόπο τους, οι ψυχωμένοι άντρες θα κινήσουν μια μακρά εκστρατεία γεμάτη αντιξοότητες και εμπόδια, που δεν θα τους αποπροσανατολίσουν από τον τελικό τους σκοπό.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Carl Rinsch και στο καστ της συμμετέχουν ακόμη οι Hiroyuki Sanada (The Wolverine), Ko Shibasaki (One Missed Call), Tadanobu Asano (Thor), Rinko Kikuchi (Pacific Rim). Ο Chris Morgan και ο Hossein Amini υπογράφουν το σενάριο βασισμένοι σε μια ιστορία των Morgan και Walter Hamada. Οι 47 Ronin θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

47 Ronin Keanu 47 Ronin Skull
47 Ronin Armor 47 Ronin Woman

Η διανομή της Universal μόλις κυκλοφόρησε τέσσερα θεματικά πόστερ, με απεικονίσεις των βασικών χαρακτήρων της ιστορίας, εκ των οποίων ο μοναδικός αναγνωρίσιμος, εφόσον δεν κρύβεται πίσω από πανοπλίες ή μακιγιάζ, είναι ο πάλαι ποτέ σούπερ αστέρας του Matrix, Keanu Reeves.

Στις δικές μας αίθουσες, στις αρχές του 2014