Τακούνια σε...Μυστική Αποστολή So Undercover PosterΤακούνια σε...Μυστική Αποστολή

του Tom Vaughan. Με τους Miley Cyrus, Jeremy Piven, Mike O'Malley, Megan Park, Josh Bowman, Alexis Knapp


Ντετέκτιβ Μανίνα
του zerVo (@moviesltd)

Αυτή κι αν είναι κυκλοφορία - φάντασμα. Διάβασε πορεία: Τα γυρίσματα της νεανικής περιπετειώδους κομεντί, ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2010 με σκοπό το φιλμ να δει το σκοτάδι των αιθουσών κάπου στα μέσα του '11. Κάτι οι προστριβές των διανομέων, κάτι οι ασυμφωνίες με τα δικαιώματα, το ταινιάκι έφτασε να προβληθεί στην Αμερική τα...Χριστούγεννα του '12. Κι ενώ οι περισσότερες από τις αγορές το απέρριψαν, ως...unacceptable, η εγχώρια αποφάσισε να το ρίξει στους θερινούς, τρία καλοκαίρια μετά το πρώτο του "Action". Το ότι στο μεταξύ η πρωταγωνίστρια του, από δεκαοκτάχρονη παιδούλα - πριγκίπισσα της Disney - ροζουλί είδωλο κάθε έφηβης, έχει στο μεταξύ σταματήσει το σινεμά, έχει κάνει μισή ντουζίνα αρρεβώνες, κάθε τρεις και λίγο μοιράζει τις "κλεμμένες" ελαφροντυμένες της φωτογραφίες στο διαδίκτυο και κυκλοφορεί με φανταρίσιο μαλλί πλατινέ και ψηλοτάκουνα...καλσόν, πόσο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ του?

Τακούνια σε...Μυστική Αποστολή So Undercover Wallpaper
Από πολύ νεαρή ηλικία φαίνεται πως η Μόλλυ θα ακολουθήσει το επάγγελμα του ντετέκτιβ, αφού ακολουθώντας τις οδηγίες του - διωγμένου άδικα, από το αστυνομικό σώμα - πατέρα της, παρακολουθεί παρέα με την φωτογραφική της μηχανή, παράνομα ερωτικά ζευγάρια, για να βγάλει τα προς το ζην. Όταν η αρρώστια του γονιού της με τον τζόγο, της δημιουργήσει ένα τεράστιο χρέος είκοσι χιλιάδων δολαρίων, η μικρή θα αποδεχτεί την πρόταση του FBI (!) για να γίνει, επί πληρωμή, σκιά μιας συνομήλικης της, που απειλείται η ζωή της από τους ανθρώπους του υποκόσμου. Το μόνο που πρέπει είναι να πετάξει τα δερμάτινα και τα τζιν και να ντυθεί κανονική και μοντέρνα φοιτητριούλα, προκειμένου να φοιτήσει στο κολέγιο και να γίνει μέλος στην ίδια κοριτσίστικη αδελφότητα που συμμετέχει και ο "στόχος" των απαγωγέων.

Κι έτσι ενώ δεν είναι του τύπου της, η ιδιόμορφου χαρακτήρα παιδούλα, με καινούργια ταυτότητα, πρέπει να ντυθεί τα μινάκια της, να βαφτεί τα λιπγκλοσάκια της, να στολιστεί με τα γκλιτεράκια της και να συνυπάρξει μαζί με καμιά τριανταριά ακόμη, υποδεέστερης της εξυπνάδας και ωριμότητας, για να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται το εγκληματολογικό. Βέβαια πέρα από τις θεματικές ανατροπές, στην διαμονή της στο κουκλίστικο σπίτι, θα την επισκεφτούν οι λογικές έχθρες, οι φυσιολογικές φιλίες και ο αναπάντεχος έρωτας, για το αγόρι που οι ενδείξεις ορίζουν ως τον νούμερο ένα ύποπτο να απαγάγει την νέα κολλητή της.

Για πες: Σύμφωνοι, το So Undercover θα μπορούσε να παίξει ως ο πιλότος της σειράς που θα έκανε θραύση στο μεταμεσονύκτιο και λιγότερο κατάλληλο πρόγραμμα του Nickelodeon, κάπου ανάμεσα στο Victorius και την I Carly, άλλωστε διαθέτει στο καστ του, την μορφή της πιτσιρίκας εκείνης που ταυτίστηκε μαζί της, ως Hannah Montana, μια ολόκληρη γενιά κοριτσόπουλων. Είναι ίσως και η τελευταία φορά που οι φανατικοί της θαυμαστές, θα αντικρίσουν την Miley Cyrus με το μπεμπεκίστικο προφίλ που την έκανε διάσημη. Γι αυτό και μόνο τον λόγο, οι αρκετά χαμηλότερες της ενηλικίωσης γενιές, είναι πιθανό να δώσουν λίγη προσοχή στο πολύχρωμο αυτό φιλμάκι, που πάντως ολοκληρωμένη κινηματογραφική πρόταση, δεν μπορείς με τίποτα να το αποκαλέσεις...

Τακούνια σε...Μυστική Αποστολή So Undercover Rating




Στις δικές μας αίθουσες? Στις 27 Ιουνίου 2013 από την Audiovisual

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική