Γιόγκι ο Αρκούδος

του Eric Brevig. Με τους Tom Cavanagh, Anna Faris και τις φωνές των Dan Aycroyd, Justin Timberlake


0-6
του zerVo
Αρκουδάκια που μιλάνε, που χορεύουνε και τραγουδάνε, που κάνουν σκι στη λίμνη με επιδέξιες φιγούρες, που αναζητούν με κάθε τρόπο να αφαιρέσουν μέρος από τις λιχουδιές του πικ νικ ανυποψίαστων εκδρομέων, που κάνουν σκανταλιές, άλλοτε αστείες και άλλοτε καταστροφικές, ένα μονάχα πράγμα μπορούν να σημάνουν. Την ώρα που όλα τα αγοράκια και κοριτσάκια προσχολικής ηλικίας, θα εγκαταλείψουν την μικρή τους οθόνη και το Nickelodeon, για να αποδράσουν για μιάμιση ωρίτσα στην σκοτεινή αίθουσα, για να περάσουν καλά. Αστεράκια και νούμερα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, έτσι κι αλλιώς οι θεατές που απευθύνεται το Yogi Bear, στην ηλικία που βρίσκονται δεν ξέρουν να μετράνε...

Φαταούλας δήμαρχος, προκειμένου να φουσκώσει ακόμη πιο πολύ την τσέπη του, σκέφτεται να απαλλοτριώσει το δασάκι του Τζέλυστον και να το πουλήσει για οικόπεδα. Ο αγαθός δασοφύλακας του, προκειμένου να το σώσει, από την μανία της μπουλντόζας, θα κηρύξει συναγερμό, έχοντας μοναδική του βοήθεια το πείσμα μιας οικολόγου κινηματογραφίστριας. Ο μόνιμος κάτοικος του πάρκου όμως, Γιόγκι Μπέρ, μαζί με τον κολλητό φιλαράκο του, τον Μπούμπου, στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν το μοιραίο, θα σπείρουν με τις αφέλειες τους τον χαμό.

Για πες: Συνδυασμός πραγματικών χαρακτήρων και κινουμένων σχεδίων, σε μια τρισδιάστατη περιπετειούλα, με κεντρικό πρωταγωνιστή μια θρυλική τηλεοπτική καρτούν μορφή περασμένων δεκαετιών, με αμέτρητους φανατικούς οπαδούς. Σίγουρα οι πιτσιρικάδες πετάνε σκούφια για τέτοιου είδους πολύχρωμα τραλαλά, η Warner όμως δεν σκέφτηκε λιγάκι και τους συνοδούς τους, μου μάλλον θα την βγάλουν στο φουαγιέ περιμένοντας το φιλμάκι να ολοκληρωθεί.





Στις δικές μας αίθουσες, 31 Μαρτίου 2011 από την Village

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική