Εντέλει οι εκτιμήσεις της Paramount, που λένε πως το αντρικό κοινό που θα παρακολουθήσει το τρίτο επεισόδιο των κινηματογραφικών Transformers, με τον υπότιτλο Dark Of The Moon, δεν πρόκειται να αντιληφθεί την απουσία της κούκλας Megan Fox από τα πλάνα του, μάλλον είναι κάτι παραπάνω από βάσιμες.

Το μηνιαίο περιοδικό Max, στην ιταλική του έκδοση, φροντίζει να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο αυτή την άποψη, παραθέτωντας στις σελίδες του, μια παλιά - παλιά...διετίας - και υπέρ το δέον πικάντικη φωτογράφιση της νέας πρωταγωνίστριας του δημοφιλούς σινεσίριαλ, Rosie Huntington Whiteley, που κυριολεκτικά ανάβει φωτιές στο πέρασμα της.

Το κόνσεπτ, που κανείς μπορεί να παρακολουθήσει σε βίντεο κλιπ στο Youtube, μέσα από πέντε καυτές φωτογραφίες αναδεικνύει σε πλήρη έκταση τον εσωτερικό κόσμο της ξανθιάς ενζενί, που από τις πασαρέλες, περνά πλέον στην μεγάλη οθόνη, με σημαντικές πιθανότητες για να κάνει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα.


Άλλωστε το πασίγνωστο μοντέλο της Victoria's Secret, έχει τεθεί κάτω από την αιγίδα του νούμερο ένα action hero της εποχής μας Jason Statham, που ως ο επίσημος μνηστήρας της δεν δείχνει διάθεση να μην της δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεται, για να ακολουθήσει το επάγγελμα - και - της ηθοποιού.



Το βέβαιο είναι πάντως, πως κατόπιν της 1ης Ιουλίου, που το Dark Of The Moon του Michael Bay, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του, οι προτάσεις για νέες εμφανίσεις στο πανί, που θα δεχτεί η 24χρονη Αγγλίδα, θα πάρουν την μορφή καταιγίδας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική