Όταν ο έρωτας έχει μυστικά, όταν τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι αποκαλύψεις γίνονται επικίνδυνες...μέχρι που θα φτάσεις για να ξεφύγεις από το πεπρωμένο σου? Αναμφίβολα πρόκειται για το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του εγχώριων παραγωγών box office της σεζόν που διανύουμε. Οι λόγοι αρκετοί και δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ για να τους εντοπίσει. Θέμα ελκυστικό, φόντο παραδεισένιο, πρωταγωνιστές δημοφιλέστατοι και σκηνοθέτης Μίδας σε ότι έχει καταπιαστεί τουλάχιστον τηλεοπτικά. Ο Στράτος Μαρκίδης, που μόλις πέρσι, με το I Love Karditsa, ξεκίνησε τον δεύτερο δημιουργικό του κύκλο στο σινεμά - ο πρώτος, όπου περιελάμβανε κατά κύριο λόγο φιλμς ερωτικής θεματικής, διακόπηκε απότομα στα μέσα των 80s - επιστρέφει με μια δραματική ιστορία πάθους και εκδίκησης, που εκτυλίσσεται στο όμορφο νησί της Κρήτης. Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού είναι ο τίτλος και πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, όταν δύο νέοι από αντίπαλες φατρίες ερωτεύονται, δημιουργώντας συνθήκες ακόμη μεγαλύτερης έντασης ανάμεσα στις αντιμαχόμενες φαμίλιες. Τρεις γενιές σημαντικών ερμηνευτών παρελαύνουν από τις εικόνες του φιλμ που δανείστηκε τον τίτλο του από το ομώνυμο τραγούδι του Νίκου Σκουλά, με την παλιά φρουρά να εκπροσωπούν ο Γιάννης Βόγλης, η Μπέτυ Λιβανού και ο Νίκος Βερλέκης, την έμπειρη ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Τζένη Μπότση, ο Κώστας Αποστολάκης, και η Τάνια Τρύπη και την νουβέλ βαγκ οι Κατερίνα Γερονικολού, Κώστας Λούκας και Κωνσταντίνος Λάγκος.


Το τρέιλερ που μόλις παρουσίασε η παραγωγός και διανομέας Odeon είναι ενδεικτικό του κλίματος βεντέτας που αναπτύσσεται με φόντο τον Ηρακλειώτικο Κούλε, σε μια ιστορία που υπόσχεται να συνδυάσει πάθη, μίση, έρωτες και μπαλωθιές, ως μια μέινστριμ made in Greece κινηματογραφική πρόταση.

Στις δικές μας αίθουσες? Στις 25 Νοεμβρίου 2010


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai teleiooooooo

Ανώνυμος είπε...

einai fobero .... pws mporoume na to 3anadoume mipws uparxh kamia selida poy na mporoume na to katebasoume ..........?????????

Ανώνυμος είπε...

MEGALI MALAKIA , EMETOS

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική