Τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει, γι αυτό που θα ακολουθήσει! Λογική κι αναμενόμενη η συνέχεια, ειδικά από την στιγμή που η Paramount μυρίστηκε ψητό στο χαμηλού κόστους πρωτότυπο Paranormal Activity, που πραγματικά σάρωσε στα διεθνή Box office, τόσο στο theatrical, όσο και στο demand. Το πρώτο μέρος που κόστισε στον εβραϊκής καταγωγής, πουλέν του Spielberg, Oren Peli μόλις δεκαπέντε χιλιάρικα, δίνει σκυτάλη στο σίκουελ, που επαναφέρει την δράση στον ίδιο ακριβώς χώρο, στο στοιχειωμένο διώροφο, που ένα χρόνο πριν είχε γίνει σκηνικό μιας ανατριχιαστικής ιστορίας τρόμου. Σκηνοθέτης του δεύτερου επεισοδίου ο Tod Williams, που προηγούμενη δουλειά του έχει υπάρξει το ανεξάρτητο δραματικό The Door In The Floor. Το πρώτο τρέιλερ που η διανομή έριξε στην κυκλοφορία, προαναγγέλλοντας συνάμα και την έξοδο του φιλμ στις αίθουσες στις 22 Οκτωβρίου του 10' - απέναντι στο Saw VII παρακαλώ - δίνει κάποιο στίγμα για το που πρόκειται να κινηθεί η συνέχεια. Παρουσιάζοντας την σκοτεινή μορφή της καταραμένης γυναίκας να κάνει την εμφάνιση της στο κατώφλι της μεζονέτας, ανάμεσα σε δύο μωρά παιδιά, αλλά αποκαλύπτοντας και το φινάλε του πρώτου επεισοδίου, κάτι που είναι πιθανό να σε χαλάσει αν δεν το έχεις παρακολουθήσει.


Προσωπικά πάντως το ρεαλιστικά καταγεγραμμένο στιλάκι του Paranormal Activity με είχε κρατήσει σε εγρήγορση, προκαλώντας μου όχι και λίγες ανατριχίλες, τις περισσότερες δεδομένα από κάθε άλλο horror μέσα στην σεζόν. Το αν θα συμβεί κάτι παρόμοιο και στο δεύτερο μέρος μου μοιάζει αμφίβολο, για να μην χρησιμοποιήσω την έκφραση απίθανο...

Στις δικές μας αίθουσες, από τις 11 Νοεμβρίου 2011, με τον τίτλο Μεταφυσική Δραστηριότητα 2

4 σχόλια:

zerVo είπε...

Βλέποντας το τρέιλερ πιο ολοκληρωμένα αντιλήφθηκα πως το μωρό κατά την είσοδο της "κοπελιάς" στο σπίτι φαίνεται μόνο στο είδωλο και όχι στην κούνια.

Επίσης κάποιοι πιο προσεκτικοί αντιλήφθηκαν στο πάτωμα γραμμένη (με αίμα?) την φράση What Is Happening To Hunter?

Παιχνιδάκια του προμόσιον...

Ανώνυμος είπε...

einai kai ayto alhthini istoria??

zerVo είπε...

κανένα δεν είναι αληθινή ιστορία...

Ανώνυμος είπε...

den vlepo autin tin frasi pou les , emena me anatixiase otan eida tin karekla sto domatio na kounietai...

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική