Ο Θρύλος κάνει λόγο για μια ομάδα πανίσχυρων μαχητών, φημισμένων με το όνομα The Owls Of Ga'Hoole, που δηλώνουν πανέτοιμοι να παρέμβουν όποτε κάποιος τους χρειαστεί. Είναι ορκισμένοι να προστατεύουν τους αδυνάτους και να κατατροπώνουν το Κακό.

"Πρόκειται για μια συγκλονιστική επική περιπέτεια, λέει ο δημιουργός του Legend Of The Guardians, Zack Snyder, γνώριμος στο ευρύ κοινό από το περίφημο μέγα χιτ των 300. Το ύφος που ακολουθεί θυμίζει έντονα εκείνο του The Lord Of The Rings και των ιστοριών με τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης και βασίζει την θεματική του, στην σειρά βιβλίων της Kathryn Lasky, που έχουν πουλήσει μυριάδες αντίτυπα. Γκαχούλ είναι το όνομα του δέντρου που ζουν οι Φύλακες. Κάτι σαν το Κάμελοτ δηλαδή, όπου διαβιώνουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες με ισχυρές προσωπικότητες. Η ιδιομορφία στην περίπτωση μας, είναι πως όλοι φέρνουν την μορφή της κουκουβάγιας, γεγονός που προσδίδει μια επιπλέον μυστηριώδη υφή στην υπόθεση. Κι αυτό γιατί τα συμπαθητικά πτηνά, έχουν την δυνατότητα να περιστρέφουν το κεφάλι τους κατά 360 μοίρες, στοιχείο που μου έδωσε την δυνατότητα να αποδώσω διαφορετικά χαρακτηριστικά σε κάθε πρόσωπο.

Στο επίκεντρο του θέματος βρίσκεται ο Σόρεν, που είναι παρορμητικός και γεμάτος δίψα για γνώση. Γνωρίζοντας πως οι δικοί του βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου, θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι για να εντοπίσει τους Φύλακες του Γκαχούλ και να ζητήσει την βοήθεια τους. Μια διαδρομή όπου θα έχει να αντιμετωπίσει διαβολικές κουκουβάγιες, που σαν σκοπό τους έχουν να τον εξοντώσουν. Είναι πραγματικά πανέμορφο και ηρωικό το τελικό αποτέλεσμα."

Το τρισδιάστατο animation θα κάνει την πρεμιέρα του στην Αμερική σε διανομή της Warner, στα τέλη Σεπτέμβρη, ενώ στην χώρα μας θα φτάσει στις 14 Οκτωβρίου 2010 με τον τίτλο Ο Θρύλος των Ιπτάμενων Φρουρών.

Sneak Peek



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική