Το αίμα δεν θα στεγνώσει ποτέ... Αποφάσισε να αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν, να εγκαταλείψει τον υπόκοσμο και να φτιάξει μια καινούργια οικογενειακή ζωή. Εκείνο όμως δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Σε ενέδρα θα δεχτεί τα πυρά των παλιών του συνεργατών κι όμως, αν και 22 σφαίρες διαπέρασαν το κορμί του, βγήκε ζωντανός. Τώρα είναι η σειρά του να μιλήσει. Βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά, υποστηρίζει η παραγωγός Europacorp πως είναι το σενάριο του L'Immortel, που σκηνοθετεί ο βετεράνος ηθοποιός Richard Berry, που κρατά κι έναν μικρό ρόλο στην ταινία. Κατά τα πρότυπα του ομόσταβλου Transporter, το φιλμ χρησιμοποιεί σαν φυσικό του φόντο την όμορφη Μασσαλία και τις ανηφοριές της, που ενδείκνυνται για εντυπωσιακές καταδιώξεις με υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Η καλογυρισμένη όπως δείχνουν τα κοφτά πλάνα του τρέιλερ περιπέτεια δράσης, έκανε πρεμιέρα στην πατρίδα της στις 24 Μαρτίου και το πρώτο Σαββατοκύριακο, το ρεκόρ της έφτασε στα 18 εκατομμύρια ευρώ. Αν μη τι άλλο ιλιγγιώδες νούμερο, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.


Λογικό ακούγεται αφού το χέρι του έχει βάλει ο Μίδας Luc Besson. Είναι η πολλοστή συνεργασία του τρομερού παιδιού του Γαλλικού σινεμά με τον Jean Reno, από την εποχή του Απέραντου Γαλάζιου, ενώ ακολούθησαν το συγκλονιστικό Leon, τα Πορφυρά Ποτάμια, και το Wasabi. Δίπλα στον αγαπημένο ηθοποιό συμπρωταγωνιστούν ο Kad Merad (Bienvenue Chez Les Chtis), η Marina Fois (Le Code A Change) και ο Jean Pierre Darroussin (Lady Jane).
Στις δικές μας αίθουσες, την Άνοιξη, με τον τίτλο Ο Αθάνατος
Η ταινία L'Immortel θα κλείσει τις εκδηλώσεις του 11ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 στις 20.30 στο Αττικόν παρουσία του πρωταγωνιστή της Jean Reno.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική