12/6/09

News Issue.4

- Moore Is Back. Μπορεί ακόμη η καινούργια του δημιουργία να μην έχει αποκτήσει καν τίτλο, όμως ένα είναι βέβαιο. Και πάλι ο Michael Moore θα ταράξει τα νερά, με τον γνώριμο καυστικό και ειρωνικό του τρόπο, μέσα από το νέο του ντοκιμαντέρ, που έχει σαν κεντρικό θέμα, όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τους τοίχους της Wall Street. Με την οικονομία της Υπερδύναμης (?) να αγγίζει τα χαμηλότερα επίπεδα από εποχής κράχ, ο βραβευμένος δημιουργός, έχει βρει ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο δράσης για να ξετυλίξει τις όπως πάντα γεμάτες πολιτικό νόημα θεωρίες του. "Είναι μια ταινία γεμάτη βαμπίρ, λέει ο Moore. Τα βαμπίρ, που καθημερινά, από τα πολυτελή τους γραφεία στο Μανχάταν, πίνουν το αίμα του κοσμάκη..."

- Conan καλεί Nispel. Τελικά το στούντιο της Millenium / Nu Image κατέληξε στον εκλεκτό του, που θα αναλάβει την εντολή να σκηνοθετήσει την ολοκαίνουργη εκδοχή του Conan tου Βάρβαρου. Πρόκειται για τον Marcus Nispel, που καθώς φαίνεται η δουλειές του στα ριμέικ των Texas Chainsaw Massacre και Friday The 13th, εκτιμήθηκαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να απορριφθούν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες των Christoph Gans και Neil Marshall. Pιο σημαντικό ρόλο (μάλλον) έπαιξε η παλαιότερη δημιουργία του Pathfinder, με τον Karl Urban, που άσχετα με την μέτρια ποιότητα της, έφερνε υπερβολικά σε θεματική της ταινίας, που υπήρξε τεράστια επιτυχία πριν από τριάντα χρόνια με τον αξεπέραστο Schwartz!

- Zombieland - Nύχτες τρόμου ξανά. Για τις 9 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ruben Fleischer, Zombieland, που όπως αντιλαμβάνεσαι από τον τίτλο, κινείται στην θεματολογία της μόδας, τις διψασμένες για αίμα φιγούρες των ζωντανών νεκρών. Οι κεντρικοί ήρωες της ιστορίας είναι δύο: ένας νεαρός φοβητσιάρης (Jesse Eisenberg) και ένας ατρόμητος καουμπόης (Woody Harrelson) ενώνουν τις δυνάμεις τους μπας και αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα παμφάγα ζόμπις. Το φιλμ που γυρίστηκε στην Τζόρτζια, περιλαμβάνει ακόμη στο καστ την Emma Stone του Superbad και την Abigail Breslin του Little Miss Sunshine.

- O Marshall στους Predators? Παρότι πολλοί πίστεψαν πως την σκηνοθεσία της νέας συνέχειας των Predators, θα αναλάμβανε ο Robert Rodriguez, εντέλει οι φήμες υποδεικνύουν άλλον για επικρατέστερο να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Αναφέρομαι στον Neil Marshall, του Doomsday, του Dog Soldiers και The Descent, που μοιάζει να κερδίζει την κούρσα της τελικής επιλογής από την Fox. Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι, που δεν έχουν και την καλύτερη γνώμη για το έργο του Βρετανού, θεωρώντας τον λίγο για να αναλάβει την οργάνωση του θρυλικού σίκουελ.

- Η ιστορία των Runaways. Καιρό πριν η Joan Jett, απογειωθεί στα charts με το I Love Rock'n'Roll, υπήρξε το ηγετικό στέλεχος του γκρουπ των Runaways, του πρώτου στην ουσία γυναικείου συγκροτήματος, που είχε τόση απήχηση στα τέλη των 70s. Την ιστορία τους θα αναπλάσει στην μεγάλη οθόνη πλέον, το ομώνυμο φιλμ, σε σκηνοθεσία της βιντεοκλιπίστριας Flora Sigismondi και τους βασικούς ρόλους των μελών θα υποδυθούν η Kristen Stewart από το Twilight, η Dakota Fanning και η Stella Maeve.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δική σου κριτική